Εγκρίνουμε τα Μολύβια Χειλιών Diego Dalla Palma?

Ο Diego Dalla Palma έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τα μολύβια χειλιών. Τα συγκεκριμένα είναι στη λίστα με τα αγαπημένα μου προϊόντα. Χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα μολύβια εδώ και χρόνια. Συνήθως τα τοποθετώ σε όλη την επιφάνεια των χειλιών για να διαρκέσει ακολούθως το κραγιόν περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά, μερικές φορές, τοποθετώ τα μολύβια χειλιών μόνα τους για πιο φυσικό-ελαφρύ αποτέλεσμα.

Συσκευασία

Πολυ απλή, χωρίς κατι υπερβολικό.

Φόρμουλα

Τα Diego Dalla Palma μολύβια χειλιών έχουν ανάλαφρη φόρμουλα και περιέχει φυσικό κερί  για πιο απαλά και προστατευμένα χείλη. Παρ΄όλα αυτά δεν το νιώθω αρκετά κρεμώσης η υπερβολικά μαλακό, ωστόσω έχει αρκετή σαφήνεια (καθαρότητα) και διαρκεί για ώρες.

Βαθμολογία
Φόρμουλα: 10/10
Τιμή ($29): 8/10
Εφαρμογή: 10/10
Διάρκεια: 9,5/10
Συνολική Βαθμολογία: 9.13/10
Αξίζει την αγορά? Ναι

Dalla Palma μολύβια χειλιών
μολύβια χειλιών
τα καλύτερα μολύβια χειλιών

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.