Πως να φτιάξω την σπασμένη πούδρα και σκιά? 4 Γρήγορες επιδιορθώσεις

4-quick-fixes-for-your-makeup-products

Αναρωτιέσε μήπως “Πως να φτιάξω την σπασμένη πούδρα και σκιά?” Είτε έχετε προσιτά είτε πολυτελή προϊόντα, εάν έχουν σπάσει την τελευταία στιγμή, θα θέλετε να τα επιδιορθώσετε για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή στα καταστήματα για να πάρετε καινούργια. Γι’ αυτό σας έχω δοκιμασμένες 4 Γρήγορες επιδιορθώσεις για τα προϊόντα μακιγιάζ σας.

4 Γρήγορες επιδιορθώσεις για τα προϊόντα μακιγιάζ σας

Σπασμένη πούδρα / ρουζ / σκιά ματιών

Εάν η αγαπημένη σας πούδρα ή σκιά ή ρουζ έχει σπάσει, μην ανησυχείτε !! Τρίψτε ολόκληρο το προϊόν για να γίνει σκόνη και προσθέστε 1-2 σταγόνες καθαρό αλκοόλ και ανακατέψτε καλά με την αντίθετη πλευρά ενός κουταλιού. Προσθέστε περισσότερο αλκοόλ αν χρειαστεί, αλλά μην βάλετε αρκετό αλλιώς θα σπάσει όταν στεγνώσει !!!! Προτιμήστε να προσθέτετε μία προς μία σταγόνα, για να είστε σίγουροι. Πιέστε το προϊόν εφαρμόζοντας ένα μαντήλι. Χρησιμοποιήστε το αμέσως, εάν βιάζεστε, αλλά καλύτερα να το τοποθετήσετε άμεσα στο ψυγείο σας για 1-3 ώρες.

Πως να φτιάξω την σπασμένη πούδρα και σκιά 4 Γρήγορες επιδιορθώσεις

Διαβάστε επίσης


Σπασμένο κραγιόν

Εάν βιάζεστε, χρησιμοποιήστε το δεύτερο μέρος (το οποίο είναι προσαρτημένο στο δοχείο του κραγιόν).  Ή απλώστε το κραγιόν σας με ένα πινέλο και στη συνέχεια κάψτε λίγο το ένα μέρος με έναν αναπτήρα και ενώστε τα δύο μέρη κρατώντας τα για 10-30 ’’. Τοποθετήσετε το άμεσα στο ψυγείο για 1-3 ώρες.

Κρεμώδης Eyeliner

Μπορείτε να επαναφέρετε και το eyeliner σας ξανά στη ζωή. Προσθέστε ζεστό νερό σε μια μικρή κούπα (1-2cm ή λίγο μικρότερη από τη συσκευασία του eyeliner) και αφήστε το eyeliner να καθίσει λίγο στο νερό (καθώς το νερό θα κρυώσει, αντικαταστήστε το με βραστό 2-3 φορές ) και στη συνέχεια προσθέστε 1-2 σταγόνες λάδι καρύδας στο eyeliner σας και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε 1-2 ακόμη σταγόνες λάδι καρύδας μόνο εάν χρειαστεί. Αφήστε το να κρυώσει ή χρησιμοποιήστε το αμέσως. Θα είναι ολοκαίνουργιο χωρίς να έχει χάσει την έντασή του.

*** Το κλειδί είναι στο πόσο λάδι καρύδας χρειάζεται, πρέπει να το πειραματιστείτε λιγάκι μόνοι σας γιατί μάρκα με μάρκα διαφέρει. Σας προτείνω, όπως πάντα, να προσθέτετε σταγόνα-σταγόνα.

Mascara, Κρεμώδης  ή Υγρό Eyeliner

Ο μόνος τρόπος για να τα σώσετε είναι να προσθέσετε λίγες σταγόνες διαλύματος φακών επαφής, ανακινήσετε καλά ή ανακατώστε.

Πως να φτιάξω την σπασμένη πούδρα και σκιά 4 Γρήγορες επιδιορθώσεις
Πως να φτιάξω την σπασμένη πούδρα και σκιά 4 Γρήγορες επιδιορθώσεις

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.