10 τύποι ψεύτικων βλεφαρίδων που πρέπει να γνωρίζετε σαν Wannabe Μακιγιέρ

10 types of false eyelashes (2)

Δεν μπορούν όλοι να εφαρμόσουν σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά, όλοι μας τις αγαπάμε. Για όσους δεν μπορούν να τις εφαρμόσουν, είναι θέμα εξάσκησης, αλλά η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσετε πρώτα τις μισές βλεφαρίδες καθώς είναι πιο εύκολο να τις εφαρμόσετε. Στην αγορά ομορφιάς, μπορείτε να βρείτε βλεφαρίδες και βλεφαρίδες… αλλά γνωρίζετε ποιες βλεφαρίδες είναι οι καλύτερες για εσάς; Συνεχίστε να διαβάζετε για να είστε προετοιμασμένοι για την επόμενη αγορών βλεφαρίδων σας.

[Διαβάστε επίσης: 5 Κόλπα Πώς να Μεγαλώσετε τις Βλεφαρίδες σας Φυσικά !]

10 τύποι ψεύτικων βλεφαρίδων

Μεμονωμένες βλεφαρίδες (individual lashes)

Οι επαγγελματίες μακιγιέρ μπορούμε να συνδυάσουμε και να ταιριάξουμε διάφορα μήκη και να δημιουργήσουμε τον όγκο που θέλουμε ή να καλύψουμε τυχόν κενά. Είτε κάνουμε ένα φυσικό ή ένα έντονο μακιγιάζ είναι εφικτά και τα δύο με τις μεμονωμένες βλεφαρίδες.

Βλεφαρίδες σε λωρίδα (strip lashes)

Μπορείτε να βρείτε φυσικές και λαμπερές βλεφαρίδες.

Μισές ή ¾ Βλεφαρίδες

Αν θέλετε να επιτύχετε μια πιο ρομαντική εμφάνιση χωρίς έχετε δραματικό εφέ, σκεφτείτε να αγοράσετε τις μισές βλεφαρίδες. Εκτός από το ότι είναι πιο εύκολο να τις εφαρμόσετε από τις ολόκληρες βλεφαρίδες, θα έχετε ένα φυσικό τελείωμα.

[Διαβάστε επίσης: 10 Hacks ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζετε! #1]

10 τύποι ψεύτικων βλεφαρίδων

Κάτω βλεφαρίδες

Αν θέλετε περισσότερο όγκο ή μήκος στις βλεφαρίδες που βρίσκονται στο κάτω βλέφαρο, φορέστε αυτές τις μικρές δημιουργίες. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να φαίνονται λίγο ψεύτικες, εάν δεν θα εφαρμόσετε eyeliner ή σκιά ματιών στο κάτω βλέφαρο.

Ψεύτικες Βλεφαρίδες με Μαγνήτη Νο. 1

Η νέα τάση του μακιγιάζ, εύκολη στην εφαρμογή και μπορείτε να τις βρείτε σε φυσικό και glam στυλ. Επιπλέον μπόνους, στην κόλλα τους, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως eyeliner.

Ψεύτικες Βλεφαρίδες με Μαγνήτη No. 2

Βρήκατε δυσκολίες στην εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων; Δοκιμάστε αυτόν τον τύπο.

Έντονες βλεφαρίδες (full volume lashes)

Οι βλεφαρίδες πλήρους όγκου είναι κατάλληλες για ειδικές περιστάσεις και φωτογράφηση, και όπου θέλετε να είστε πιο λαμπερές.

Βλεφαρίδες Cat Eye / Foxy eye

Φυσικές και τολμηρές ταυτόχρονα, αυτές οι βλεφαρίδες δημιουργούνται για τους λάτρεις της μακιγιάζ  που θέλουν να επιτύχουν το sexy cat eye είτε πρόκειται για μια επίσημη εμφάνιση ή για πιο απλή.

[Διαβάστε επίσης: Είναι η Καλύτερη eBay Παλέτα Σκιών με 120 Χρώματα?]

Mink Βλεφαρίδες

Τολμηρές και δραματικές. Ιδανικές για δημιουργικό μακιγιάζ.

Φυσικές βλεφαρίδες

Εάν θέλετε περισσότερο όγκο αλλά πολύ φυσικό αποτέλεσμα, ολόκληρες βλεφαρίδες από φυσική τρίχα.

10 τύποι ψεύτικων βλεφαρίδων
10 τύποι ψεύτικων βλεφαρίδων

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.