5 Δοκιμασμένες Θεραπείες για τους Πόρους που θα σας Αλλάξουν τη Ζωή

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Οι πόροι εφοδιάζουν το δέρμα με φυσικά αιθέρια έλαια. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι τοξίνες και οι πόροι πάνε πακέτο. Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα τότε θα τείνετε στο να έχετε και μεγάλους πόρους, ειδικά στην περιοχή που βρίσκονται τα μάγουλα και στη μύτη. Για αυτό το λόγο αυτό το άρθρο με τις 5 Δοκιμασμένες Θεραπείες για πόρους, θα βοηθήσει αρκετά άτομα.

Όπως και να έχει είναι απαραίτητο να τους φροντίζουμε καθημερινά καθαρίζοντας ενυδατώνοντας τους. Δεν μπορείτε να κλείσετε 100% τους πόρους, αλλά μπορείτε να τους φέρεται σε επίπεδο που να είναι αρκετά διακριτικοί. Τονίζουμε πως έχουμε δοκιμάσει όλες τις πιο κάτω θεραπείες.

Πως να κλείσετε τους πόρους σας?

1. Ατμός

Για να συρρικνώσετε τους πόρους πρέπει πρώτα να τους ανοίξετε για να καθαριστούν και να απομακρυνθούν έλαια και τοξίνες. Τοποθετήστε ζεστό νερό σε μπολ μαζί με λίγες σταγόνες σανδαλόξυλο και αιθέρια έλαια μέντας. (1-2 φορές την εβδομάδα για 5-15 λεπτά) Place hot water in a bowl with few drops of sandalwood and mint essential oils. (1- times per week)

2. Βαθύς καθαρισμός

Καθαρίστε το πρόσωπο σας με DIY απολεπιστικό προσώπου. (ανα δύο μέρες)

a) Αναμείξτε 1 κουταλάκι λάδι καρύδας με 1 κουταλάκι αλάτι Epsom. Ο συνδυασμός τους θα κάνουν το δέρμα να απορροφήσει καλύτερα και γρηγορότερα το μαγνήσιο που εμπεριέχετε στο συγκεκριμένο αλάτι.

b) Σε ένα μπολ αναμείξτε 1 κουταλιά αλεύρι gram (είναι φτιαγμένο από αλεσμένη κίτρινη φακή),1 κουταλιά αλεύρι ρυζιού, 1 κουταλιά φρέσκο γάλα και 1 κουταλάκι φρεσκο χυμό λεμονιού. Ανακατώστε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέστε χυμό λεμονιού ή περισσότερο gram flour αν χρειάζεται.

θεραπείες για πόρους

3. Μάσκα από Άργιλο

Οι μάσκες από άργιλο έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν εις βάθος και να απομακρύνουν τη λιπαρότητα του προσώπου, παρ’ όλα αυτά πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. 2-3 φορές την εβδομάδα είναι υπερ-αρκετό γιατί η υπερβολική χρήση μπορεί να προκαλέσει ξηροδερμία , ερεθισμούς κ.α. Σε αυτή την περίπτωση, σταματήστε άμεσα τη χρήση μάσκας για λίγες μέρες μέχρι να επανέλθει η υγεία τους δέρματος σας στα φυσιολογικά επίπεδα.

Τοποθετήστε τη μάσκα για 5-10 λεπτά το πολύ. Ξεπλένεται με χλιαρό νερό.

4. Φρέσκος Χυμός Λεμονιού

Τοποθετήστε στο πρόσωπο σας φρέσκο χυμό λεμονιού για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

5. Παγάκια

Τοποθετήστε τα παγάκια στους πόρους, δύο φορές την ημέρα, πριν και μετά το μακιγιάζ για 15-30 δευτερόλεπτα. Τα παγάκια είναι μια άμεση λόγο της κυκλοφορίας του αίματος (βοηθά και στις ρυτίδες).

Σε προκαλούμε

Ακολουθήστε όλες τις πιο πάνω θεραπείες για 2 εβδομάδες συνεχόμενες για να δείτε καταπληκτικά αποτελέσματα. Μετά κάντε ένα διάλειμμα  για μερικές μέρες και επαναλάβετε αν χρειάζεται. Μην  ξεχάσετε να μας γράψετε στα σχόλια τα αποτελέσματα σας.  

θεραπείες για πόρους
πώς να κλείσετε τους πόρους σας
θεραπείες για πόρους

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες σχετικά με τις θεραπείες για πόρους; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.