Αδιάβροχα Ματ Κραγιόν 1$ από eBay – ΚΡΙΤΙΚΗ

1$ eBay matte waterproof lipsticks - REVIEW cover

Τα κραγιόν είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας (εκτός από τα διαμάντια). Προφανώς έχω ήδη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε κραγιόν και σε διαφορετικές μάρκες, οικονομικές και πολυτελή. Ως επαγγελματίας, ψάχνω για τους πελάτες μου προϊόντα με την καλύτερη φόρμουλα χωρίς να κοιτάζω την τιμή, γιατί η τιμή δεν μπορεί να καθορίσει πάντα την ποιότητα. Έχω αγοράσει ακριβά προϊόντα που δεν αξίζουν ούτε το ήμισυ της τιμής τους και έχω αγοράσει οικονομικά προϊόντα που η αξία τους είναι x10 της τιμής τους. Ωστόσο, είχα κάποια αιτήματα για να κάνω review – κριτική μιας σειράς πολύ οικονομικών με αδιάβροχα Ματ Κραγιόν 1$ από eBay. Η τιμή τους με άφησε άφωνη!

Δεν αγοράζω καλλυντικά από το eBay, αλλά αυτή η αγορά ήταν απαραίτητη για να τα δοκιμάσω.

Αδιάβροχα Ματ Κραγιόν 1$ από eBay

Διαβάστε επίσης:


Αδιάβροχα Ματ Κραγιόν 1$ από eBay

Συσκευασία

Δεν έχουν συσκευασία, αλλά νομίζω πως το σωληνάριο τους είναι αρκετά καλό, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του προϊόντος. Η εκτύπωση στο σωληνάριο βγαίνει εύκολα, αλλά είναι εντάξει.

Φόρμουλα

Είναι εντελώς ματ όταν στεγνώσουν. Όταν τα δοκίμασα, ήμουν εξαιρετικά έκπληκτη με το ότι είναι όντως αδιάβροχα, έχουν αρκετή χρωστική (μερικά από αυτά) και ότι στεγνώνουν γρήγορα. Ωστόσο, ορισμένα χρώματα χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν.

Παρ ‘όλα αυτά είναι αρκετά δύσκολο να βγουν, αλλά όταν το κάνουν, βγαίνουν σαν νιφάδες (λόγω του ότι είναι αρκετά στεγνά. Οι σκούρες αποχρώσεις και λίγα από τα ανοιχτόχρωμα είναι αρκετά καλά με μια στρώση. Στα υπόλοιπα, προτίμησα να εφαρμόσω ένα λεπτό στρώμα στο κάτω μέρος, να περιμένω ένα λεπτό και μετά να εφαρμόσω ένα ακόμη στρώμα (σπάνια δύο).

Τελικές σκέψεις

Σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι είναι εντάξει για το κόστος τους. Το σημαντικότερο ζήτημα για μένα είναι με την φόρμουλα που στεγνώνει σε σημείο ξηρότητας και βγαίνουν κομματάκια σα νιφάδες.

Ως μακιγιέρ για μένα είναι όχι, γιατί προτιμώ να έχω ποιότητα και όχι ποσότητα. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά κραγιόν στην αγορά…

Οι αποχρώσεις που αγόρασα είναι οι ακόλουθες, 02, 03, 04, 05, 07, 08, 09, 11, 13, 17, 18, 19, 22, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 32, 33 και 36.

Βαθμολογία

  • Φόρμουλα: 2/10
  • Τιμή (0,85 € – 1,00 $): 10/10
  • Εφαρμογή: 10/10
  • Διάρκεια: 2/10
  • Συνολική βαθμολογία: 5.5 / 10
  • Αξίζει την αγορά; Δεν τα προτείνω
Αδιάβροχα Ματ Κραγιόν 1$ από eBay
Αδιάβροχα Ματ Κραγιόν 1$ από eBay

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.