Αποσμητικό ως primer για λιπαρό δέρμα. Γιατί δεν πρέπει να γνωρίζετε το συγκεκριμένο Κόλπο

Deodorant as a Primer for Oily Skin.

Υπάρχουν κάποια έξυπνα hack στο Διαδίκτυο που είναι καταπληκτικά και έξυπνα, αλλά επίσης υπάρχουν κάποια που αναρωτιέστε τι συμβαίνει στο μυαλό αυτών που τα ξεκίνησαν. Έχετε ακούσει για Αποσμητικό ως primer για λιπαρό δέρμα?

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η λιπαρή επιδερμίδα κάνει το μακιγιάζ μακράς διαρκείας να μοιάζει με μια πρόκληση που δεν τελειώνει ποτέ, ειδικά τις καλοκαιρινές μέρες … Όταν επιλέγετε προσεκτικά τα εργαλεία σας, το primer, το foundation, την πούδρα/ σπρέι φιξαρίσματος κ.λπ., μπορείτε να έχετε ένα άψογο μακιγιάζ που θα διαρκέσει για ώρες.

[Διαβάστε επίσης: Hacks για Αψεγάδιαστο Μακιγιάζ που δεν σας Λένε οι Ειδικοί]

Αποσμητικό ως primer για λιπαρό δέρμα

Ωστόσο, αυτό το hack υπάρχει στο Διαδίκτυο (Youtube, Instagram κ.λπ.) από το 2017. Έχω δει μια Beauty Youtuber πριν από μερικά χρόνια να χρησιμοποιεί αυτό το hack, και αντί για primer, χρησιμοποίησε κρεμώδες αποσμητικό στη ζώνη Τ (λιπαρό σημείο του προσώπου).

Ήταν ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα, οπότε σκέφτηκα να το δοκιμάσω για να σας πω τις δικές μου αναφορές, αφού δυστυχώς το συγκεκριμένο hack συνεχίζει να κυκλοφορεί. Ως εκ τούτου, ως επαγγελματίας, δεν συνιστώ σε κανέναν να κάνει αυτό το hack. Μπορεί να φράξει τους πόρους, που μπορεί να οδηγήσει σε σπυράκια, ακμή κ.λπ. Εκτός αυτού, οι δερματολόγοι λένε ότι αυτό το hack ομορφιάς έχει παρενέργειες, οδηγεί σε ερεθισμό και μπορεί να προκαλέσει breakouts και αλλεργικές αντιδράσεις.

[Διαβάστε επίσης: 13 Hacks για μαλλιά για κορίτσια – ευκολα και γρήγορα]

Αποσμητικό ως primer για λιπαρό δέρμα

Πρώτες & τελευταίες εντυπώσεις

Κάνει την εφαρμογή του foundation δυσκολότερη στο να εφαρμοστεί όμορφα σε όλο το πρόσωπο, αλλά κάνει το μακιγιάζ να διαρκεί περισσότερο … Κάνω το μακιγιάζ συνήθως το πρωί και το αφαιρώ μετά από αρκετές ώρες και το συγκεκριμένο hack μου προκάλεσε breakouts λόγω του ότι δεν το καθάρισα μετά από λίγο. Συνοπτικά, αυτό το hack δεν πρέπει να υπάρχει.

[Διαβάστε επίσης: 10 Hacks ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζετε! #1]

Αποσμητικό ως primer για λιπαρό δέρμα
Αποσμητικό ως primer για λιπαρό δέρμα

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.