Είναι η Καλύτερη eBay Παλέτα Σκιών με 120 Χρώματα?

120-colors-eyeshadow-palette-eBay-cover

Η φωτογραφία αυτής της ατελείωτης παλέτας εμφανίστηκε στη σελίδα μου στο eBay. Παλέτα σκιών με 120 χρώματα σε μια συσκευασία?? OMG, κόστιζε $10, επομένως δεν μπορούσα να αντισταθώ στο να μην τη δοκιμάσω! Την έλαβα μέσα σε περίπου 4 εβδομάδες, όπως συνήθως γίνεται με πακέτα από το eBay.

Παλέτα σκιών με 120 χρώματα

Συσκευασία

Όχι ιδιαίτερη, από μαύρο πλαστικό χωρίς κάποιο λογότυπο ή σχέδιο τυπωμένο. Οι σκιές αποτελούνται από δύο δίσκους των 60 χρωμάτων και με πλαστική διάφανεια στο κάθ΄ένα για έξτρα προστασία. Δεν υπάρχει καθρέφτης, αλλά για την συγκεκριμένη τιμή είναι εντάξει.

Φόρμουλα

Οι περισσότερες σκιές από την παλέτα σκιών με 120 χρώματα είναι ματ (δείχνουν έντονες), υπάρχουν λίγες shimmering (γυαλίζουν), αλλά δυστυχώς σαν σύνολο δεν έχουν αρκετή χρωστική. 

Η κοκκινωπή και χάλκινη σκιά, είναι από τις καλύτερες της παλέτας, το μαύρο είναι έντονο και το λευκό είναι ωραίο για βάση. Κάποια χρώματα είναι αρκετά πιο απαλά απ’ ότι φαίνονται, αλλά για τέτοια τιμή, υποθέτω είναι οκ.

 (update) Τα χρώματα ξεθώριασαν λίγο μετά από κάποιο διάστημα…

Οι ελπίδες για αυτή την παλέτα μπορεί να μην ήταν αρκετά υψηλές, αλλά για ενα μικρό χρονικό διάστημα η ποιότητα της ήταν απλά εντάξει. Μπορεί και πάλι να μην ήταν καλή αλλά δεν ήταν και η χειρότερη. Εάν η φόρμουλα της δεν χαλούσε τόσο γρήγορα, θα ήταν μια παλέτα σκιών που θα άξιζε να αγοράσει κάποιος αρχάριος και να αρχίζει να δουλεύει και να πειραματίζεται με αυτή.  Όπως έχω προαναφέρει υπάρχουν σκιές και μάρκες που είναι οικονομικές και έχουν εξαιρετική ποιότητα. Σίγουρα όμως η πιο πάνω, δεν ανήκει σε αυτές.

Ποσότητα προϊόντος: 13 oz

Βαθμολογία
Φόρμουλα: 3/10
Τιμή: 10/10
Εφαρμογή: 4/10
Διάρκεια: 3/10
Συνολική Βαθμολογία: 4/10
Αξίζει την αγορά? Όχι

Παλέτα σκιών με 120 χρώματα
οικονομική παλέτα σκιών ebay
οικονομικές σκιές

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.