Πώς να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα – DIY Ξανθηντική κρέμα

how to get rid of unwanted hair

Ποιος δεν θέλει να ξεφορτωθεί τις ανεπυθήμητες τρίχες με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο; Κυριολεκτικά, κανείς. Όχι μόνο οι σκούρες τρίχες στο προσώπο μπορεί να είναι ενοχλητικές, αλλά  επίσης και μερικοί έχουν ανεπιθύμητες τρίχες και στο πίσω μέρος του λαιμού τους, στο κάτω μέρος της πλάτης κ.λπ. Όπως καταλάβατε ήδη, σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πως να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ευκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και σε εξαιρετική προσιτή τιμή.

Τις περισσότερες φορές στις ορμονικές περιοχές του σώματος (π.χ. πρόσωπο, κ.λπ.) οι τρίχες μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Μια προσωρινή λύση μεταξύ των περιόδων αποτρίχωσης (κερί, λέιζερ κ.λπ.) μπορεί να είναι η μέθοδος λεύκανσης – ξανθηντικής.

[Διαβάστε επίσης: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ]

Πως να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με DIY ξανθηντική κρέμα

Αναμείξτε καλά 2 κουταλάκια του γλυκού οξυζενέ και 1 κουταλάκι του γλυκού αμμωνία.

Εάν δεν έχετε οξυζενέ, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με λάδι μουστάρδας, αλλά προτιμήστε οξυζενέ, καθώς το λάδι μουστάρδας δεν είναι τόσο αποτελεσματικό. Περιμένετε 5-10 λεπτά και πλύνετε πολύ καλά.

Πώς να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Γρήγορη μέθοδος

Αποτελεσματική

Οικονομική λύση

Τα αποτελέσματα μπορεί μεν να διαφέρουν, αλλά μπορούν να διαρκέσουν από 3-7 εβδομάδες.

Μειονεκτήματα

Κάνετε πρώτα ένα μικρό τεστ καθώς μπορεί να σας προκαλέσει ερεθισμό ή / και φαγούρα.

Μην χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο κοντά στα μάτια και τα φρύδια σας, επειδή η μυρωδιά μπορεί να σας προκαλέσει ερεθισμό στα μάτια.

Πώς να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα
Ξανθηντική κρέμα για τις ανεπιθύμητες τρίχες σε πρόσωπο και σώμα

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες σχετικά με το πως να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.