Πως θα Εξαφανίσεις τις Σακούλες κάτω από τα Μάτια – 6 Γρήγοροι Τρόποι

Follow my blog with Bloglovin

Αναρωτιέστε πώς να εξαφανίσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια ? Αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσει  να εξαφανίσετε και να αποτρέψετε, με κάποιους γρήγορους αλλά και παράξενους τρόπους.

6 Γρήγοροι Τρόποι για να αποχαιρετήσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Νερό.

Τα αλμυρά πιάτα ή ακόμη και το κλάμα (ελπίζοντας από το υπερβολικό γέλιο), ενδέχεται να προκαλέσουν πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Καταναλώνοντας φυσικό μεταλλικό νερό απομακρύνουμε τη συγκέντρωση αλατιού και παράλληλα αποφεύγουμε το αλάτι, αλκοόλ και καφέδες για 1-2 ημέρες. Εξάλλου το πίνοντας νερό είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό μας.

Aιθέρια έλαια

Επίσης, μπορεί να είναι και μια προειδοποίηση για εσάς για τυχόν εποχιακές αλλεργίες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάστε αιθέρια έλαια, για να θεραπεύσετε τυχόν αλλεργίες.

Κρύο.

Είναι γνωστό ότι το παγωμένο έχει απίστευτα αποτελέσματα για να ηρεμήσουν τα πρησμένα μάτια. Μπορείτε να απαλύνετε τις σακούλες από ξενύχτι τοποθετώντας στην περιοχή των ματιών σας, κρύο/ παγωμένο αγγουράκι. Εάν ξενυχτίσατε, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κουταλάκι στον καταψύκτη για 5 λεπτά, έπειτα τοποθετήστε το κουταλάκι, προσεκτικά στην περιοχή κάτω από τα μάτια για 30 δευτερόλεπτα (στο κάθε μάτι). Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία το πρωί  μόλις ξυπνήσετε, εάν χρειάζεται.

Προσοχή στο αλάτι.

Το αλάτι είναι ευρέως γνωστό ότι συνδέετε με την κατακράτηση υγρών που οδηγεί στο πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε, καλύτερα, ελάχιστο αλάτι Ιμαλάϊων και αποφύγετε το συνηθισμένο. Επιπλέον αντικαταστήστε τα αγαπημένα σας αλμυρά πιάτα με λαχανικά. Για παράδειγμα το σέλινο βοηθά στην μείωση της όρεξης για το αλάτι.

Πείτε τέλος στο κάπνισμα.

Εάν καπνίζετε αρκετά, τότε όχι μόνο αφυδατώνεται το δέρμα σας και του δίνετε ώθηση να “γεράσει” αλλά επίσης τα χημικά στο τσιγάρο μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς γύρω από τα μάτια.

Ύπνος.

Έχετε ακούσει ποτέ σας ότι η στάση στον ύπνο σας μπορεί να προκαλέσει σακούλες κάτω από τα μάτια? Ξαπλώνοντας πλευρό ή μπρούμυτα ενδέχεται να προκαλέσει συσσώρευση υγρών γύρω από τα μάτια. Δοκιμάστε να κοιμηθείτε με την πλάτη προς τα κάτω με ανατομικό μαξιλάρι.

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το alternchanges.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *