Πως θα Εξαφανίσεις τις Σακούλες κάτω από τα Μάτια – 6 Γρήγοροι Τρόποι

Αναρωτιέστε πώς να εξαφανίσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια ? Αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσει  να εξαφανίσετε και να αποτρέψετε, με κάποιους γρήγορους αλλά και παράξενους τρόπους.

Αρχικά ας καταλάβουμε τι είναι οι σακούλες κάτω από τα μάτια

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια – πρήξιμο – είναι συχνό φαινόμενο καθώς μεγαλώνουμε. Οι ιστοί και οι μύες γύρω από τα μάτια μας εξασθενούν. Με τη γήρανση, το φυσιολογικό λίπος που στηρίζει τα μάτια μας μετατοπίζεται στο κάτω βλέφαρο. Κατά συνέπεια, αυτό προκαλεί πρήξιμο του βλεφάρου. Ωστόσο, το κάτω καπάκι μπορεί επίσης να συλλέξει υγρό που προκαλεί οίδημα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό το πρήξιμο δεν είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί ιατρικά, ωστόσο, μπορείτε να συμβουλεύσετε το γιατρό σας. Συνήθως είναι υπόθεση ομορφιάς. Έχω συγκεντρώσει για εσάς μερικούς εύκολους τρόπους που πρέπει να ακολουθήσετε για να τις ξεφορτωθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, υπάρχει εμμονή του πρηξίματος αλλά μπορεί να αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση. Συνήθως δεν προτείνω αισθητικές επεμβάσεις, αλλά αυτό πραγματικά εξαρτάται από εσάς. Εάν αυτό επηρεάζει την ψυχολογία σας, τότε προχωρήστε! Παρ ‘όλα αυτά, προσπαθήστε για αρκετό χρονικό διάστημα πρώτα τα παρακάτω κόλπα.

Έχετε υπόψη σας ότι και η Κοσμοενεργητική θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει. Επομένως, σκεφτείτε πρώτα να δοκιμάσετε τους πιο κάτω τρόπους, στη συνέχεια την εναλλακτική (πνευματική) θεραπεία και ως τελευταία λύση τη χειρουργική επέμβαση. Θυμηθείτε ότι δεν έχετε τίποτα να χάσετε με τις δύο πρώτες επιλογές.


Διαβάστε επίσης


6 Γρήγοροι Τρόποι για να αποχαιρετήσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Νερό.

Τα αλμυρά πιάτα ή ακόμη και το κλάμα (ελπίζοντας από το υπερβολικό γέλιο), ενδέχεται να προκαλέσουν πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Καταναλώνοντας φυσικό μεταλλικό νερό απομακρύνουμε τη συγκέντρωση αλατιού και παράλληλα αποφεύγουμε το αλάτι, αλκοόλ και καφέδες για 1-2 ημέρες. Εξάλλου το πίνοντας νερό είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό μας.

Aιθέρια έλαια

Επίσης, μπορεί να είναι και μια προειδοποίηση για εσάς για τυχόν εποχιακές αλλεργίες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάστε αιθέρια έλαια, για να θεραπεύσετε τυχόν αλλεργίες.

Κρύο.

Είναι γνωστό ότι το παγωμένο έχει απίστευτα αποτελέσματα για να ηρεμήσουν τα πρησμένα μάτια. Μπορείτε να απαλύνετε τις σακούλες από ξενύχτι τοποθετώντας στην περιοχή των ματιών σας, κρύο/ παγωμένο αγγουράκι. Εάν ξενυχτίσατε, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κουταλάκι στον καταψύκτη για 5 λεπτά, έπειτα τοποθετήστε το κουταλάκι, προσεκτικά στην περιοχή κάτω από τα μάτια για 30 δευτερόλεπτα (στο κάθε μάτι). Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία το πρωί  μόλις ξυπνήσετε, εάν χρειάζεται.

Προσοχή στο αλάτι.

Το αλάτι είναι ευρέως γνωστό ότι συνδέετε με την κατακράτηση υγρών που οδηγεί στο πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε, καλύτερα, ελάχιστο αλάτι Ιμαλάϊων και αποφύγετε το συνηθισμένο. Επιπλέον αντικαταστήστε τα αγαπημένα σας αλμυρά πιάτα με λαχανικά. Για παράδειγμα το σέλινο βοηθά στην μείωση της όρεξης για το αλάτι.

Πείτε τέλος στο κάπνισμα.

Εάν καπνίζετε αρκετά, τότε όχι μόνο αφυδατώνεται το δέρμα σας και του δίνετε ώθηση να “γεράσει” αλλά επίσης τα χημικά στο τσιγάρο μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς γύρω από τα μάτια.

Ύπνος.

Έχετε ακούσει ποτέ σας ότι η στάση στον ύπνο σας μπορεί να προκαλέσει σακούλες κάτω από τα μάτια? Ξαπλώνοντας πλευρό ή μπρούμυτα ενδέχεται να προκαλέσει συσσώρευση υγρών γύρω από τα μάτια. Δοκιμάστε να κοιμηθείτε με την πλάτη προς τα κάτω με ανατομικό μαξιλάρι.

Κοσμοενεργητική Θεραπεία

Οι συνεδρίες της Κοσμοενεργητικής Θεραπείας προωθούν την πλήρη εναρμόνιση της ψυχής και του σώματος. Ο βαθύς καθαρισμός των ενεργειακών πεδίων (τσάκρα) με συγκεκριμένα ενεργειακά κανάλια, τα οποία μόνο ένας μυημένος θεραπευτής γνωρίζει και επιτρέπεται να ανοίξει και να χρησιμοποιήσει, τα οφέλη είναι αμέτρητα. Εάν η ενέργεια γύρω από το σώμα μας (αύρα) είναι καθαρή, τα τσάκρα είναι πλήρως εναρμονισμένα και τότε μπορούμε να θεραπεύσουμε διάφορες ασθένειες, αλλεργίες και πολλά άλλα. Βελτιώστε την κατάσταση του νου και κατά συνέπεια τη συνολική ποιότητα ζωής.

Ωστόσο, από την πρώτη συνεδρία, θα νιώσετε την αρνητική ενέργεια να συσσωρεύεται και να φεύγει μαζί με χαμηλότερα συναισθήματα που μπορεί να σας έχουν κυριεύσει ή όπως θυμός, επιθετικότητα, φόβος, ζήλια κ.λπ. Ο θεραπευτής μπορεί να απαλλαγεί από εθισμούς όπως το αλκοόλ, τα συναισθήματα της μοναξιάς, οι τάσεις αυτοκτονίας κλπ. Επιπλέον, αντί αρνητικών συναισθημάτων και τοξικών καταστάσεων θα λάβουν χώρα η αυτο-ανάπτυξη, η θέληση για ζωή αφού τα ενεργειακά σας κέντρα θα είναι πλήρως εναρμονισμένα. κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες

Έχετε υπόψη σας ότι καθώς θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε αλλαγές στον ενεργειακό τομέα, το σώμα σας θα αρχίσει να αλλάζει, η συνολική σας υγεία θα είναι καλύτερη από ποτέ και ναι αυτό περιλαμβάνει και το δέρμα σας και μπορεί να είναι η απάντηση στην ερώτηση “Πώς να ξεφορτωθώ τις σακούλες κάτω από τα μάτια μου »! Αν θέλετε να κλείσετε μια συνεδρία ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με την Κοσμοενεργητική Θεραπεία, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω της σελίδας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και κάτω από την επιλογή” Αυτό σχετίζεται με* “επιλέξτε το θέμα ” Θεραπείες Κοσμοενεργητικής “ ή στείλτε ένα μήνυμα στη σελίδα Facebook The Wellness of Cosmoenergy Cyprus – Η Ευεξία της Κοσμοενεργητικής Κύπρο.

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν και από απόσταση.

Βλεφαροπλαστική

Η πλαστική χειρουργική για την οποία μίλησα στην αρχή αυτού του άρθρου ονομάζεται βλεφαροπλαστική. Μπορεί επίσης να είναι μια λύση και για την βλεφαρόπτωση. Εάν οι σακούλες κάτω από τα μάτια σας σας απασχολούν και επηρεάζουν τη διάθεσή σας εξαιρετικά αρνητικά, τότε κλείστε ένα ραντεβού με τον καλύτερο πλαστικό χειρουργό που μπορείτε να βρείτε.

Ένας καλός γιατρός μπορεί να βελτιώσει πολύ την εμφάνισή τους αν όχι να τις εξαφανίσει εντελώς. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να γίνει με τοπική νάρκωση ή γενική αναισθησία. Μετά από την εγχείρηση, πιθανόν να έχετε ξηρότητα στα μάτια, μώλωπες και πρήξιμο. Ωστόσο, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και θα περάσει μετά από λίγες ημέρες αλλά η περίοδος ανάρρωσης διαρκεί γύρω στους 2 μήνες. Παρ’όλα αυτά, τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι ορατά νωρίτερα, αλλά μπορείτε να μιλήσετε για όλα αυτά και πολλά άλλα με το γιατρό σας, καθώς άτομα με άτομα διαφέρουν και ο γιατρός σας μπορεί να έχει μια νέα τεχνολογική μέθοδο που μπορεί να ελαχιστοποιήσει τον χρόνο αποκατάστασης…

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.