Πώς να Κάνετε Φυσική Λεύκανση στις Μασχάλες και να Σταματήσετε τον Ιδρώτα

Μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές, ήρθε στο τέλος της. Σας  έχουμε έναν παράδοξο τρόπο για να σταματήσετε αυτό τον εφιάλτη. Το συγκεκριμένο hack  είναι 2 σε 1, και σταματά τον ιδρώτα αλλά κάνει και φυσική λεύκανση στις μασχάλες.

Απλά αναμείξτε 1 κουταλάκι φρέσκο χυμό λεμονιού με 1 κουταλάκι μαγειρικής σόδας για να φτιάξετε την μάσκα για μασχάλες. Έπειτα τοποθετήστε την για 10 λεπτά ή μέχρι να στεγνώσει τελείως.  Θα δείτε διαφορά από την πρώτη χρήση (όσο αφορά τον ιδρώτα)!

Πρέπει όμως να κάνετε (κάθε) πρωί αυτή την μάσκα για να αποφύγετε τον ιδρώτα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσής, όσο αφορά τη φυσική λεύκανση στις μασχάλες μπορεί να σας πάρει λίγο περισσότερο χρονικό διάστημα για να δείτε την επιθυμητή διαφορά.

Προειδοποίηση: Πρέπει να κάνετε τη συγκεκριμένη μάσκα, το πρωί πριν φορέσετε την αγαπημένη σας μπλούζα γιατί η σόδα θα την ασπρίσει λιγάκι ( βγαίνει στο πλύσιμο).

φυσική λεύκανση στις μασχάλες
πως να κάνω φυσική λεύκανση στις μασχάλες
πως να σταματήσω τον ιδρώτα

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες σχετικά με τη λεύκανση στις μασχάλες ; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.