5 Κόλπα Πώς να Μεγαλώσετε τις Βλεφαρίδες σας Φυσικά !

Μια συχνή ερώτηση στο Google, πώς να μεγαλώσω τις βλεφαρίδες μου ?  Σε όλες αρέσουν οι δυνατές και έντονες βλεφαρίδες. Προσωπικά οι δικές μου μακριές αλλά όχι τόσο όσο θα ήθελα και όχι τόσο πυκνές όσο θα μπορούσαν να είναι. Όπως και να έχει, έψαχνα διάφορες θεραπείες για πολύ μεγάλο διάστημα…  Στο  τέλος δημιούργησα τις δικές μου θεραπείες και νομίζω πως ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψω το μυστικό μου για τέλειες βλεφαρίδες, σωστά?  

Να θυμάστε ότι για τις βλεφαρίδες χρειάζεται να περιμένετε λίγες εβδομάδες για να δείτε εμφανή διαφορά, λόγω του ότι ο κύκλος της βλεφαρίδας είναι 4 εβδομάδες.

[Διαβάστε επίσης: Οι Καλύτερες Φυσικές Θεραπείες που Έχετε Διαβάσει]

Πως να μεγαλώσω τις βλεφαρίδες μου?

1) Ενυδάτωση

Πρέπει να τις ενυδατώνετε εις βάθος για να μπορούν να αναπτυχθούν σωστά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη μάσκαρα (ή έστω χρησιμοποιήστε κάποια που να τις ενυδατώνει ταυτόχρονα), και το ψαλιδάκι βλεφαρίδας (eyelash curler), γιατί θα κάνουν τις βλεφαρίδες λίγο πιο αδύναμες.

2) Λάδι Καρύδας

Πριν πάτε για ύπνο, χρησιμοποιήστε λάδι καρύδας για να βγάλετε τα όποια υπολείμματα μάσκαρας που μπορεί να έχουν μείνει μετά τον καθαρισμό από το μακιγιάζ.

Βάλτε μια πολύ μικρή ποσότητα λάδι καρύδας και κάντε απαλό μασάζ στις βλεφαρίδες και στο βλέφαρο σας (βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος, επομένως θα μεγαλώσουν και πιο γρήγορα). Βγάλτε το λάδι με ένα μαντηλάκι ή βαμβάκι.

3) Για πιο έντονες βλεφαρίδες:

Θα χρειαστείτε ένα άδειο δοχείο μάσκαρας. Θα προσθέσετε ίσες ποσότητες καστορέλαιο, βαζελίνη, ελαιόλαδο (για το ελαιόλαδο βάλτε αρκετά λίγο γιατί μπορεί να σας ενοχλήσει) και λάδι Τζοτζόπα. Εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα.**

4) Για πιο μακριές βλεφαρίδες:

Σε ένα άδειο δοχείο μάσκαρας προσθέστε ίσες ποσότητες αμυδαλέλαιο, βαζελίνη, ελαιόλαδο (για το ελαιόλαδο βάλτε αρκετά λίγο γιατί μπορεί να σας ενοχλήσει), λάδι Τζοτζόπα και βιταμίνη Ε. Εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα.**

** Να θυμάστε ότι πρέπει να περιμένετε 10-30 λεπτά πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα σας για να δώσετε λίγο χρόνο για να απορροφηθούν οι βιταμίνες/ιδιότητες.

5) Extreme tip: Μια ή δύο φορές την εβδομάδα εφαρμόστε μείγμα από ασπράδι αυγού και βαζελίνης.

μεγαλώσω τις βλεφαρίδες μου
μεγαλώσω τις βλεφαρίδες μου
μεγαλώσω τις βλεφαρίδες μου φυσικά

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες για το άρθρο μεγαλώσω τις βλεφαρίδες μου; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.