7 Συμβουλές Μακιγιάζ από Διάσημους Μακιγιέρ που δεν Έχετε ακούσει Ποτέ!

Προειδοποίηση: Πρόκειται να διαβάσετε ένα άρθρο που μαζέψαμε εκπληκτικές συμβουλές μακιγιάζ από διάσημους μακιγιέρ που δεν έχετε ακούσει ποτέ.

Nicolas Degennes, καλλιτεχνικός διευθυντής της Givenchy beauty

(1) Εάν σας αρέσει το δέρμα να γυαλίζει ελαφρά, τότε αυτή τη συμβουλή θα τη λατρέψετε. Αναμείξτε με το αγαπημένο σας foundation μια σκιά που χρυσίζει ή να περλίζει. “Δίνει στο δέρμα σας μια λάμψη που δεν συγκρίνεται” όπως είπε.


Διαβάστε επίσης


James Vincent, μακιγιέρ διασημοτήτων και καλλιτεχνικός διευθυντής της Ardency Inn

(2) Τοποθετήστε το αγαπημένο σας ρουζ στα μάγουλα πριν το foundation, για πιο φυσική λάμψη.

(3) “Τοποθετήστε δύο αποχρώσεις ρουζ για το τέλειο χρώμα φρεσκάδας. Ροζ ή οποιοδήποτε στην οικογένεια του κόκκινου πρέπει να τοποθετηθεί στα μάγουλα στην περιοχή που βρίσκονται τα μήλα. Θα δώσει την εντύπωση της κυκλοφορίας του αίματος που έρχεται στην επιφάνεια. Ροδακινί, κοραλλί ή οποιοδήποτε από την οικογένεια του χρώματος πορτοκαλί, πρέπει να τοποθετηθεί στο ψηλότερο σημείο των ζυγωματικών για να δώσει την εντύπωση της αύξησης της θερμότητας. Τελειώστε με την τοποθέτηση ματ μπροντζέ όπου ο ήλιος βλέπει το δέρμα (μέτωπο, ζυγωματικά, μύτη και πιγούνι)”, όπως είπε ο James Vincent.

Cecilia Muench, καλλιτεχνικός διευθυντής της Inglot

(4) Αναμείξτε πούδρα σε σκόνη, μαζί με το foundation σας, όχι όμως υπερβολική ποσότητα, όσο χρειάζεται για να έχετε καλύτερη κάλυψη σε χρόνο μηδέν.

Petra Strand, διευθύντρια της Pixi by Petra

(5) Λατρεύει να αποχρωματίζει όλη την περιοχή των χειλιών και να την ουδετερώνει για να φαίνεται το κραγιόν πιο έντονο.

Niki Metz, καλλιτεχνική διευθύντρια της Jouer

(6) Η Niki μοιράζεται τα καλύτερα μυστικά της για λιπαρά πρόσωπα. Όταν δεν έχει primer προτιμά  να τοποθετεί corn starch (άμυλο καλαμποκιού) πριν το foundation.

(7) Για να δώσετε στα χείλη μια φυσική ανόρθωση, τοποθετήστε κονσίλερ στις εξωτερικές γωνιές των χειλιών.

συμβουλές μακιγιάζ από διάσημους μακιγιέρ
συμβουλές μακιγιάζ
συμβουλές μακιγιάζ από διάσημους μακιγιέρ

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες σχετικά με τις συμβουλές μακιγιάζ από διάσημους; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.