5 Σπιτικά Body Wraps σώματος για απώλεια βάρους – Μάσκες σώματος

homemade body wraps for weight loss

Μπορώ να χάσω βάρος γρήγορα χωρίς δίαιτα; Ή Μπορώ να χάσω βάρος με τα Body Wraps / μάσκες σώματος; Ή Mπορώ να χάσω βάρος μέσα στη νύκτα; Αυτές είναι μερικές από τις πιο ξεκαρδιστικές ερωτήσεις για έναν διαιτολόγο.

Τι κάνει το Body Wrap

Ωστόσο, εάν θέλετε να χάσετε λίγα εκατοστά εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία δίαιτα, υπάρχει τρόπος. Μπορεί να τρώτε ήδη αρκετά υγιεινά και να ασκείστε καλά, αλλά να χρειάζεστε να χάσετε γρήγορα πόντους… Το Body Wrap ή αλλιώς μάσκα σώματος λειτουργεί με το να δημιουργεί τοπικά ιδρώτα. Έχουν την ικανότητα να απομακρύνουν τις τοξίνες και να μειώσουν αισθητά την κυτταρίτιδα.

[Διαβάστε επίσης: Πώς να Μακρύνετε τα Μαλλιά σας Γρήγορα με 9 DIY μάσκες #1]

Έχετε υπόψη ότι δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείτε τακτικά, καθώς μπορεί να προκαλέσουν αφυδάτωση και άλλα προβλήματα υγείας. Η απώλεια βάρους ή η καλύτερα η απώλεια τοξινών είναι μια προσωρινή μέθοδος. Σας βοηθούν να απαλλαγείτε από το βάρος του νερού (τοπικά σημεία) μέσα σε λίγες ώρες. Ωστόσο, όταν τα body wraps συνοδεύονται από σωστή άσκηση και υγιεινό πλάνο διατροφής, θα δείτε ταχύτερα και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Σπιτικά Body Wraps / Σπιτικές Μάσκες Σώματος

Έξω, στην αγορά, μπορείτε να βρείτε ακριβά body wraps, αλλά είμαστε ένα εναλλακτικό και αμφιλεγόμενο blog / περιοδικό, οπότε θα σας δώσουμε συνταγές με μερικά από τα καλύτερα σπιτικά body wraps. Σημειώστε ότι, όπως πάντα, τα δοκιμάσαμε πρώτα και τα εγκρίνουμε.

Μπορείτε να τυλίξετε οποιαδήποτε προβληματική περιοχή (κοιλιά, πόδια) και να αφήσετε το μείγμα από 3 ώρες έως μια νύχτα.

Εάν το αφήσετε μια νύχτα, θα μπορείτε να συνεχίσετε να χάνετε λίγους πόντους, ακόμη και την  επόμενη μέρα.

[Διαβάστε επίσης: 8 Μάσκες Προσώπου κατά της Ακμής DIY που θα σας Οδηγήσουν σε Ομορφο Μέλλον]

σπιτικά body wraps / μάσκες σώματος

Γενικές οδηγίες

1. Εφαρμόστε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μείγματα με απαλό μασάζ κυκλικών κινήσεων και τυλίξτε καλά (τουλάχιστον 2 γύρους) και γερά τις προβληματικές περιοχές με σελοφάν.

2. Κάντε ένα μικρό δοκιμαστικό τεστ, καθώς μερικά από αυτά μπορεί να σας προκαλέσουν ερεθισμό, αλλεργία ή υπερθέρμανση. Εάν συμβεί κάτι από αυτά, αφαιρέστε το αμέσως και ξεπλύνετε καλά.

[Διαβάστε επίσης: 15 Alternative Uses of Coconut Oil that You Need to Know Now!!]

Περιτυλίγματα σώματος DIY

Συνταγή 1.

Ανακατέψτε καλά 2 κουταλιές λάδι καρύδας με 2 κουταλιές της σούπας αλάτι Epsom. Προσθέστε οποιοδήποτε από τα δύο συστατικά εάν χρειαζεται μέχρι να γίνει πάστα.

Συνταγή 2.

Ανακατέψτε camphor, με λίγο καθαρό αλκοόλ, μαγειρική σόδα και Vicks VapoRub μέχρι να έχετε μια πάστα. Προσέξτε γιατί η μαγειρική σόδα μπορεί να σας προκαλέσει ερεθισμό.

Συνταγή 3.

Κάντε απαλό μασάζ με οποιαδήποτε λοσιόν σώματος που σας αρέσει και τυλίξτε γερά τις προβληματικές περιοχές.

Συνταγή 4.

Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα Vicks VapoRub.

Συνταγή 5.

Ανακατέψτε μαγειρική σόδα με Vicks VapoRub, μέχρι να πάρετε μια πάστα. Προσέξτε καθώς η μαγειρική σόδα μπορεί να σας ενοχλήσει λίγο.

σπιτικά body wraps / μάσκες σώματος
μάσκες σώματος

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.