Τα 5 καλύτερα φυσικά – βιολογικά σαμπουάν

5 BEST NATURAL-ORGANIC SHAMPOOS COVER

Αγαπάμε τα φυσικά προϊόντα. Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι περιέχει το σαμπουάν  σας; Διαμαρτυρόμαστε για ορισμένα προβλήματα που αφορούν τα μαλλιά μας, αλλά τι γίνεται αν τα σαμπουάν είναι η αιτία τους; Τα περισσότερα «χημικά» σαμπουάν περιέχουν συστατικά που μπορούν να βλάψουν την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού μας. Ένα από τα πιο επιβλαβή συστατικά είναι το «sodium laurel sulfate». Γι’ αυτό σας έχω τα 5 καλύτερα φυσικά – βιολογικά σαμπουάν.

Ωστόσο, το SLS είναι αυτό που δημιουργεί τον αφρό στο σαμπουάν, ΑΛΛΑ για παράδειγμα, έχει χρησιμοποιηθεί αυτό το επιβλαβές συστατικό για να καταστρέψει τις ζούγκλες του Βιετνάμ. Δυστυχώς είναι μια καρκινογόνος ουσία. Προφανώς, έχετε ήδη παρατηρήσει ετικέτα σε σαμπουάν που σας προειδοποιεί να μην αφήσετε το προϊόν να μπει στα μάτια σας, αυτό οφείλεται κυρίως στο «sodium laurel sulfate» που είναι ένα εξαιρετικά ερεθιστικό συστατικό…

Εκτός από τα βιολογικά συστατικά, η αλλαγή σε φυσικά σαμπουάν μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το τριχωτό της κεφαλής υγιές καθώς τα μαλλιά σας θα φαίνονται και θα αισθάνονται πιο υγιή. Τα συμβατικά συστατικά στα σαμπουάν βοηθούν στην απομάκρυνση της βρωμιάς, αλλά μπορούν επίσης να απομακρύνουν τα φυσικά έλαια από τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Τα 5 καλύτερα φυσικά – βιολογικά σαμπουάν

Τα 5 καλύτερα φυσικά-βιολογικά σαμπουάν

Διαβάστε επίσης:


Rahua

για βαμμένα μαλλιά
SHOP NOW

John Masters Organics Scalp

Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής και φυσικό όγκο
SHOP NOW

Organicum φυσικό σαμπουάν – Vegan

Ενάντια στην τριχόπτωση και την πιτυρίδα
SHOP NOW

Urtekram βιολογικό σαμπουάν

σαμπουάν με tea tree για ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής
SHOP NOW

SANTE natural cosmetics

σαμπουάν για λάμψη με πορτοκάλι & καρύδα
SHOP NOW
Τα 5 καλύτερα φυσικά-βιολογικά σαμπουάν
Τα 5 καλύτερα φυσικά-βιολογικά σαμπουάν

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες σχετικά με τα 5 καλύτερα φυσικά – βιολογικά σαμπουάν; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.