Τάσεις στο Μακιγιάζ 2021 σύμφωνα με τις εβδομάδες Μόδας

Οι εβδομάδες μόδας στο Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη ήταν προσαρμοσμένες στο Covid-19. Παρ’όλα αυτά, δημιούργησαν μερικά απο τα καλύτερα σόου. Η δημιουργικότητα ήταν πάνω απ’όλα, όπως και σε προηγούμενες χρονιές, και οι τάσεις του μακιγιάζ αποκαλύφθηκαν για την άνοιξη/καλοκαίρι 2021.

Ένα ντουέτο σχεδιαστών από το Παρίσι, βρήκαν ένα μοναδικό τρόπο να τοποθετήσουν πετράδια στα πρόσωπα των μοντέλων, χωρίς να τα αγγίζουν. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα προϊόντα Chanel και Dior,  στις εβδομάδες μόδας.

Για μια ακόμη φορά, κέρδισε ο μινιμαλισμός. Σοφιστικέ μαύρο σμόκυ, απλό eyeliner με ένα φυσικό-φρέσκο λαμπερό αποτέλεσμα συνδυασμένο με ροδοκοκινισμένα μάγουλα, είναι η νέα τάση του μακιγιάζ για το 2021 σύμφωνα με την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, συγκρητικά είχαμε λίγες αντιθέσεις. Αν και ο μινιμαλισμός είχε υιοθετηθεί απο πολούς μακιγιέρ, είχαν προστεθεί ζωηρά χρώματα σε φυσικές λαμπερές βάσεις.

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας, κραγιόν σε γήινες και έντονες αποχρώσεις.

Μπορείτε να δείτε πιο κάτω μερικές από τις καλύτερες στιγμές μακιγιάζ και από τις δύο εβδομάδες μόδας.

taseis-sto-makigiaz-altern-changes
taseis-sto-makigiaz-2021-altern-changes
taseis-sto-makigiaz-evdomades-modas-altern-changes
This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.