Τι κραγιόν μου ταιριάζει με βάση τον τόνο της επιδερμίδας μου

How to Choose Lipstick Color for your skin tone

Εδώ έρχεται η μεγαλύτερη ερώτηση για την ολοκλήρωση ενός άψογου μακιγιάζ, τι κραγιόν μου ταιριάζει με βάση τον τόνο της επιδερμίδας μου.  Ένα κολακευτικό χρώμα κραγιόν μπορεί να κάνει ολόκληρη την εμφάνιση να ξεχωρίζει, ακόμα κι αν έχετε μόνο eyeliner.

Εφαρμόζοντας μια συγκεκριμένη επιλογή χρωμάτων, η συνολική σας εμφάνιση θα λάμψει. Θα πάρετε τις πιο όμορφες φιλοφρονήσεις που είχατε ποτέ και πιστέψτε με ότι θα το λατρέψετε! Έχετε υπόψη ότι με αποκαλούν «το κορίτσι με το καλύτερο κραγιόν».

Η ιστορία του κραγιόν

Αν ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στην ιστορία του κραγιόν, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα. Ίσως τώρα να έχουμε τεράστιες αλλαγές και η τεχνολογία να ευδοκιμεί, αλλά τα βασικά είναι ακόμα τα ίδια!

Οι Σουμέριοι, πριν από περίπου 5000 χρόνια, σύνθλιβαν πολύτιμους λίθους για να διακοσμήσουν τα χείλη τους.

Τι κραγιόν μου ταιριάζει με βάση τον τόνο της επιδερμίδας μου

Η Κλεοπάτρα, στην Αρχαία Αίγυπτο, σύνθλιβε ζωύφια για να δημιουργήσει ένα κόκκινο χρώμα για τα χείλη της. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι φορούσαν κραγιόν μόνο για να δείξουν την κοινωνική τους κατάσταση (και όχι το φύλο). Ωστόσο, το να συνθλίβουν ζωύφια δεν ήταν η μόνη πηγή που είχαν για να δημιουργήσουν χρώματα για κραγιόν, η βαφή Carmine που παρήχθη – στην Αρχαία Αίγυπτο – από κοχινικά έντομα, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε κραγιόν. Οι Αιγύπτιοι εθίστηκαν σε ένα μείγμα bromine mannite και ιώδιο. Αυτό το μείγμα ήταν επιβλαβές και μπορούσε να προκαλέσει από σοβαρές ασθένειες μέχρι και θανάτο.

[Διαβάστε επίσης: 7 Κόλπα για Κραγιόν που Πρέπει να Γνωρίζετε]

Τι κραγιόν μου ταιριάζει με βάση τον τόνο της επιδερμίδας μου

Προσδιορίστε τον τόνο της επιδερμίδας σας

Ανοικτό (Fair)

Οι καλύτερες επιλογές είναι το αυθεντικό κόκκινο, ροζ με υποτόνους μπλρ και φωτεινά ροζ / ματζέντα. Αποφύγετε τα γήινα χρώματα.

Μεσαίο (Medium)

Τα ροζ με κόκκινους υποτόνους, κράνμπερι και γήινα είναι καλύτερα για όσους έχουν μεσαίο τόνο επιδερμίδας.

Σκουρόχρωμο (tanned/olive)

Εάν έχετε μαυρισμένη επιδερμίδα, επιλέξτε κόκκινο, κόκκινο του κρασιού και μπορντό.

Αρκετά σκουρόχρωμο (dark)

Επιλέξτε κόκκινο και καφέ με πορτοκαλί υποτόνους, μπορντό, σκούρο κόκκινο και γήινο-καφέ.

Τι κραγιόν μου ταιριάζει με βάση τον τόνο της επιδερμίδας μου
Τι κραγιόν μου ταιριάζει με βάση τον τόνο της επιδερμίδας μου

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.