Βασικά λάθη στη ρουτίνα του μακιγιάζ και πώς να τα αποφύγετε

dos-and-donts-makeup-routine-common-makeup-mistakes

Προσοχή, γιατί σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να έχετε ένα άψογο μακιγιάζ. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω για τα βασικά λάθη στη ρουτίνα του μακιγιάζ και πώς να τα αποφύγετε. Γιατί υπάρχουν μερικά κοινά λάθη που ως επαγγελματίας μακιγιέρ θέλω να σας προειδοποιήσω για να έχετε το καλύτερο μακιγιάζ που είχατε μέχρι τώρα.

Κατανοούμε πρώτα τι είναι η τέχνη του μακιγιάζ

Ενώ πολλά άτομα μπορεί να μην εκτιμούν την τέχνη του μακιγιάζ για αυτό που είναι, το μακιγιάζ θεωρείται μορφή τέχνης. Μια ομάδα ανθρώπων εξακολουθεί να βλέπει το μακιγιάζ ως μια ανεπιτυχή προσπάθεια να αλλάξουμε ποιοι είμαστε και να διαφορεοποιήσουμε ορισμένα χαρακτηριστικά με τα οποία γεννηθήκαμε. Ωστόσο, τα πρόσωπα αποτελούνται από γραμμές.

Οι επαγγελματίες καλλιτέχνες μακιγιερ και οι ζωγράφοι έχουμε κάτι κοινό, φτιάχνουμε γραμμές συνδυάζοντας ένα συνδυασμό σκούρων και ελαφριών χρωμάτων. Όπως και ο τρόπος που ένας ζωγράφος συνδυάζει τα χρώματα του για να κάνει ένα νέο χρώμα, έτσι κάνουμε και εμείς. Μαύροι κύκλοι, κηλίδες και άνισος τόνος επιδερμίδας κ.λπ.

Η κατανόηση του χρωματικού κύκλου είναι μια χρίσιμη ικανότητα να απομνημονεύσετε εάν θελετε να εργάζεστε σε αυτή τη βιομηχανία. Είναι επίσης σημαντικό να αναγνωρίσετε ποια χρώματα συμπληρώνουν τα χρώματα των μαλλιών, των ματιών και του δέρματος με διαφορετική σκιά.

Το ξεκίνημα με το μακιγιάζ μπορεί να είναι λιγάκι αγχοτικό, ειδικά αν είστε αρχάριος. Διερωτάσε από το πού να ξεκινήσεις; Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό προϊόν / βήμα, για να μάθεις τι να εφαρμόζεις και να αισθανθείς σίγουρη/ος για την εμφάνιση σου.

Βασικά λάθη στη ρουτίνα του μακιγιάζ και πώς να τα αποφύγετε

Επιπλέον, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά την εκκίνηση είναι να αποφύγετε την αγορά προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε προϊόντα που λειτουργούν για εσάς και δείτε τι λειτουργεί για εσάς.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ είναι χαμηλής ποιότητας και φθηνά. Ωστόσο, θα ήθελα να πω ότι αυτός ελίανι ένας μύθος.

Βασικά λάθη στη ρουτίνα του μακιγιάζ και πώς να τα αποφύγετε

Προετοιμάστε τον καμβά
Καθαρίστε το πρόσωπό σας. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι είναι ήδη καθαρό, υπάρχουν κάποια βακτήρια και λάδια που πρέπει να αφαιρέσουμε για την πιο ομαλή τοποθέτηση του μεικαπ Απλώστε το μεικαπ απευθείας στο δέρμα σας (χωρίς να το καθαρίσετε πρώτα)
Ενυδατώστε το πρόσωπό σας. Εάν ενυδατώσετε καλά, το δέρμα σας δεν θα αναζητήσει την ενυδάτωση μέσω του μεικαπ σας και έτσι θα διαρκέσει για ώρες. Εάν το παραλείψετε, θα καταλήξετε να έχετε ένα παξιμαδένιο εφέ, επειδή το δέρμα σας θα απορροφήσει την οποιαδήποτε ενυδάτωση που έχει το μακιγιάζ σας. Χρησιμοποιήστε μια βάση που ταιριάζει με τον τόνο του προσώπου σας
Επιλέξτε ένα μεικαπ που ταιριάζει με το λαιμό σας.
ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ
Αποχρωματίστε πριν να τοποθετήσετε το μεικαπ σας. Εφαρμόστε ένα κονσίλερ για τα πάντα.
ΚΟΝΣΙΛΕΡ
Επιλέξτε ένα κονσίλερ που είναι περίπου 2 αποχρώσεις πιο ανοικτό από τον τόνο του δέρματός σας Χρησιμοποιήστε αρκετά ανοιχτόχρωμο (σχεδόν λευκό) κονσίλερ
Εφαρμόστε πουδρα σταθεροποίησης (setting powder) στις περιοχές που έχετε εφαρμόσει το κονσίλερ σας
ΣΚΙΑΣΕΙΣ
Απλώστε πούδρα σε μπρονζέ χρωματισμούς αφότου τοποθετήσετε κρεμώδης στικ σκίασης, έτσι ώστε ή να διαρκέσει περισσότερο. Εφαρμόστε σκούρα καφέ πούδρα
HIGHLIGTHING TIME
Εφαρμόστε τη γυαλάδα σας στα ζυγωματικά, στην καμπύλη του φρυδιού, πάνω από τα χείλη, στη μύτη και στο πηγούνι. Εφαρμόστε τη γυαλάδα στις ρυτίδες
Εφαρμόστε τη γυαλάδα σε μεγάλους πόρους
ΡΟΥΖ
Εφαρμόστε ένα κρεμώδη ρουζ για να έχετε άψογο αποτέλεσμα Εφαρμόστε το ρουζ στη σκίαση
Απλώστε μια μικρή ποσότητα στη μύτη σας για να έχετε ηλιοκαμένο εφέ
ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ
Εάν χρησιμοποιείτε μια έγχρωμη σκιά, εφαρμόστε πρώτα μια φωτεινή μπεζ σκιά για να κάνετε το χρώμα πιο έντονο Χρησιμοποιήστε ένα πινέλo για όλα τα χρώματα σκιών
Χρησιμοποιήστε highlighter στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας, για να τα κάνετε τις σκιές πιο έντονες και να φαίνεστε νεότερη.
ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
Ακολουθήστε αυτήν τη σειρά: χρησιμοποιήστε αρχικά το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σας, εφαρμόστε μάσκαρα και μετά εφαρμόστε ψεύτικες βλεφαρίδες Εφαρμόστε μάσκαρα και μετά το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Με αυτήν τη σειρά θα κάνετε τις βλεφαρίδες σας να κολλήσουν μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης


Βασικά λάθη στη ρουτίνα του μακιγιάζ και πώς να τα αποφύγετε
Βασικά λάθη στη ρουτίνα του μακιγιάζ και πώς να τα αποφύγετε

Έχετε κάποια εισήγηση ή απορίες; Εκτός από τα σχόλια, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας εδω. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχάστε να ακουλουθήσετε το antric.sg-host.com στο Instagram, Facebook, και Pinterest.

This post may contains links to products and/or pages for which we receive financial compensation, with no additional cost to you.

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.